Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Ontmoet Barbara Broekman

   
    Vrijdag 23 maart    
   

Barbara BroekmanBarbara Broekman is een topper op textielkunst gebied in Nederland. Zij is een bevlogen kunstenaar, die wereld en leven op een drukwekkende wijze illustreert in haar vaak monumentale, kleurrijke ontwerpen door compositie, kleurgebruik, techniek en formaat. Het Stedelijk Museum en het Cooper Hewitt Design Museum o.a. kochten werk van haar aan en onlangs realiseerde zij in opdracht van de Universiteit van Amsterdam een tweetal werken. Een van de twee in het uitzonderlijke formaat van 4,5 x 30 meter. Deze morgen ontvangt Barbara Broekman u in haar atelier en vertelt u graag wat haar inspireert en hoe zij werkt. Dit speciaal voor u gereserveerde bezoek biedt een unieke kans om nader kennis te maken met deze bijzondere kunstenaar en haar wereld van textiel. Er wordt geluncht in de voormalige kantine van Shell, ontworpen door architect Staal, nu een restaurant.

’s Middags wordt het recent door Barbara Broekman gerealiseerde project voor de Universiteit van Amsterdam uitgebreid bekeken. U reist op eigen gelegenheid naar Amsterdam. Atelier- en lunchadres liggen beide op korte loopafstand van het Centraal Station Amsterdam. Voor het middagprogramma maken we een korte tramrit vanaf het station en terug.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 45,00 euro p.p. incl. koffie+, boekje Barbara Broekman, lunch. Reserveren voor 10 maart a.s.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca