Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Londen, the place to be

   
    Donderdag 10 t/m  zondag 13 oktober 2019  |  550 euro per persoon    
   

LondnAlexandra Palace oftewel Ally Pally is het grote Art –Deco paleis, waar de bekende Kitting and Stitching Show wordt georganiseerd, een must voor de echte textielfans. De allernieuwste technieken en materialen zijn er te vinden. Ook de exposities van eigentijdse ontwerpen en producten zijn zeer de moeite.Een kleurrijk en inspirerend geheel!

Naast een hele dag bezoek aan deze bekende beurs staat tijdens uw verblijf in Londen ook een ontvangst in het Clothworker’s Center, het grote textiel depot van het Victoria&Albert Museum gepland. U wordt er rondgeleid achter de schermen, hoort over conservering en zal kunnen genieten van een aantal highlights van de “verborgen” collectie. Er zal ook voldoende vrije tijd zijn om op eigen gelegenheid de Britse hoofdstad te verkennen. U reist per Eurostar en verblijft in een centraal in de stad gelegen prima hotel.

   
          
         
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 550,- euro p.p. incl. trein retour vanaf ieder station in Nederland – Eurostar – London v.v. 3 x hotelovernachting op basis van een twin/tweepersoonskamer logies/ontbijt, entree Knitting&Stitching Show, ontvangst Clothworker’s Center, OV-kaart Londen, reisbegeleiding. Reserveren voor 10 juli a.s.    
         
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca