Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Festival Du Lin, tuinen en Honfleur

   
    30 juni t/m 4 juli 2021 = GEANNULEERD IN VERBAND MET COVID-19    
   

VlasDeze reis biedt een afwisselend programma van beroemde en minder bekende plekjes in het mooie Normandië. U verblijft in een hotel aan de kust van het Pays en Caux, waar veel vlas wordt verbouwd en de linnencultuur zijn wortels heeft. Een bezoek aan een vlasverwerkende fabriek, een vlasbouwer, die u meeneemt het veld in en uitleg geeft, exposities, een mode show en linnenmarkt zijn allemaal zaken die tijdens het zg Festival du Lin voor een uitgebreide kennismaking met vlas en linnen zorgen.

De Normandische regio Pays en Caux heeft uitgestrekte velden waar vlas wordt verbouwd, basis voor de fabricage van linnen. Het milde klimaat en de geografische ligging zorgen voor uitermate geschikte condities. Behalve van dit festival op het Normandische platteland zult u ook kunnen genieten van meer zaken die Normandië biedt. Al toerend worden er een tweetal tuinen bezocht, kunt u genieten in het schilderachtige plaatsje Honfleur en zullen zee, rotskust en het bijzondere licht zeker inspireren. U logeert in St Valery en Caux in een goed hotel met prima keuken. U reist per touringcar vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland.

   
          
         
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 570,- euro p.p. (onder voorbehoud) incl. touringcarvervoer, 4 x overnachting op basis van een zg. twin kamer of tweepersoonskamer, ontbijt en iedere avond 3-gangen menu, entrees en reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer 160,- euro.

Reserveren voor 1 mei a.s.
   
         
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca