Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Normandië, Bayeux, Pays de Caux, Honfleur en Calais

   
    Woensdag 19 t/m zondag 23 juni 2018    
   

NormandiëDeze reis biedt een afwisselend programma van beroemde tot minder bekende plekjes in het mooie Normandie. U verblijft in een hotel aan de kust van het Pays en Caux, een streek waar veel vlas wordt verbouwd en de linnencultuur zijn wortels heeft. Een bezoek aan een vlasverwerkende fabriek, een agrariër die vlas verbouwt en u meeneemt het veld in en uitleg geeft, exposities, een mode show, atelierbezoek, zijn allemaal zaken die tijdens deze reis voor een uitgebreide kennismaking met vlas en linnen zorgen. Maar u ontdekt ook de impressionistische sfeer in de omgeving van Giverny, waar het huis en de tuinen van Monet, maar ook het Musée des Impressionistes worden bezocht . Het laatste werd gesticht door de Amerikaan Terra, die er zijn collectie impressionistische kunst onderbracht in een moderne omgeving met ook een mooie tuin! De expositie van Japonismes , Impressionismes aldaar is een aanrader. Ook maakt u kennis met het mooie, oude centrum van Rouen, de hoofdstad van Normandië.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom : 560,- euro p.p. incl. touringcarvervoer, 4 x overnachting, ontbijt en diners op basis van een twin/tweepersoonskamer, entrees en reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer 155,- euro. Diverse opstapplaatsen. Reserveren voor 1 mei a.s.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca