Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Festival Du Lin, tuinen en Honfleur

   
    5 t/m 9 juli 2023    
   

VlasDeze reis biedt u een afwisselend programma van beroemde en minder bekende plekjes in het mooie Normandië. U verblijft in een prima hotel in Dieppe, aan de Normandische kust. Van daaruit bezoekt u het Pays en Caux , waar veel vlas wordt verbouwd en de linnencultuur zijn wortels heeft. Een bezoek aan een vlasverwerkende fabriek, een vlasbouwer die u meeneemt het veld in en uitleg geeft, exposities, een mode show en linnenmarkt zijn allemaal zaken die, tijdens het Festival du Lin et de la Fibre artistique, voor een uitgebreide kennismaking met vlas, linnen en textielkunst zorgen.

Behalve van dit Festival op het Normandische platteland zult ook kunnen genieten in het schilderachtige plaatsje Honfleur en een sfeervolle tuin op het Normandische platteland.

   
          
         
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 695,- euro p.p.  incl. touringcarvervoer, 4 x hotelovernachting op basis van logies/ontbijt en een twin-of tweepersoonskamer, entrees en reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer: € 190,00
   
         
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca