Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Normandië, Bayeux, Pays de Caux, Honfleur en Calais

   
    Woensdag 4 t/m zondag 8 juli 2018    
   

NormandiëVoor wie de Normandische sfeer en textiel wil combineren is deze reis een echte aanrader. Het Tapisserie van Bayeux is een must voor alle textielliefhebbers en is o.a. indrukwekkend door het verhaal, de techniek en de afmetingen ( 70m x 0.50m). Ook het charmante plaatsje Honfleur wordt bezocht en in het Normandische Pays en Caux kunt u genieten op de exposities, markten en een modeshow tijdens het Festival du Lin et Fibre Artistique. Dit festival wordt te midden van uitgestrekte vlasvelden in kleine dorpjes op een mooi, bijna vergeten stukje platteland georganiseerd. Strand, zee en couleur locale worden zeker niet vergeten. De in een voormalige kantfabriek gevestigde Cité de la Dentelle et de la Mode in Calais wordt op de terugweg bezocht. Kortom een zeer gevarieerd programma. U reist per touringcar en logeert in een prima hotel op basis van half pension. Diverse opstapplaatsen.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom : 525,- euro p.p. incl. touringcarvervoer, 4 x hotelovernachting , ontbijt en diners op basis van een twin / tweepersoons kamer, entrees, entrees festival du Lin et Fibre Artistique, reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer 150 euro. Reserveren voor 1 mei 2018.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca