Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Verrassend Northumberland

   
    WEGNS COVID-19 GEANNULLEERD    

NorthumberlandMet in het zuiden o.a. Hadrian’s wall en in het noorden de Cheviots (ook een schapenras!) ligt het mooie, groene Northumberland. Veel mensen kennen dit noordelijk stukje Engeland als passage gebied op weg naar Schotland. Maar Northumberland is zeer zeker een streek om te verkennen en eigenlijk zo dichtbij.

Newcastle, waar uw ferry arriveert, is de hoofdstad van de county, een goed startpunt voor deze reis om nader kennis te maken met Northumbria. U verblijft in het mooie Alnwick, vlakbij het Castle, dat wel het Windsor van het Noorden wordt genoemd.

De kustlijn kent uitgestrekte stranden,vissersplaatsjes en mooie baaien. In het groen glooiende landschap met schapen liggen charmante dorpjes met in Tudor en Georgian stijl gebouwde huizen en kerken. Zo af en toe een verstevigde burcht of kasteel, herinneringen aan een rumoerig verleden als strijdtoneel van Engelse en Schotse macht. U zult de door de Romeinen gebouwde Hadrian’s Wall kunnen zien , Bamburgh Castle en Lindisfarne of Holy Island bezoeken, dat slechts bij laag water te bereiken is. De Cheviot schapen leveren wol! U ontmoet enthousiaste knitters en spinners in hun atelier en winkel. Zij vertellen graag over hun werk en ideeën. Ook scones and tea bij Earl Grey en de Northumbrian tartan staan op het programma. Kortom, laat u verrassen door Northumberland!

         
         
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 699,- euro p.p. (onder voorbehoud) incl. ferry overtocht IJmuiden-Newcastle v.v. binnenhut/zeezicht en ontbijt, 3 x hotelovernachting op basis van half pension en twin / tweepersoonskamer, entreegelden, reisbegeleiding.

Reserveren voor 1 augustus a.s.
   
         
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca