Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Schotland en Shetland

   
    22 april tot en met 1 mei 2022 GEANNULEERD IN VERBAND MET COVID-19    

SchotlandTijdens deze 10-daagse reis naar noordoost Schotland en de Shetland eilanden, maakt u kennis met Schotland, een gebied met karakter. Het Schotse landschap is imposant door zijn Highlands,grillige kust, mooi natuurschoon, monumenten, historie en…….schapen. U bezoekt Edinburgh, de studio van knitwear designer Di Gilpin en verschillende andere ateliers van textielkunstenaars, Falkland Palace en St Andrews. Ook een tocht door de indrukwekkende Highlands, met o.a. het stadje Pitlochry, staat op het programma.

Per nachtboot vanuit Aberdeen reist u naar de “must” voor wol- en natuurliefhebbers, Shetland! Tijdens het tweedaagse verblijf aldaar maakt u nader kennis met het dagelijkse leven van de eilanders o.a. door een bezoek aan een eigentijdse zg.croft, het Shetland Museum, de wolfirma Jamieson&Smith en de mooie St Ninian’s Bay. Er wordt gereisd per eigen touringcar.

U overnacht in Perth en het Shetlandse Lerwick en op de ferries van IJmuiden-Newcastle en die van Aberdeen-Lerwick.

         
         
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 1475,- euro per persoon (onder voorbehoud), incl. touringcarvervoer, entreegelden, overnachting ferries, 4 x hotelovernachting Perth, halfpension (behalve op ferry IJmuiden-Newcastle v.v.) en reisbegeleiding. Hotelverblij en ferry overtochten zijn op basis van een tweepersoons- of twinkamer/hut. Toeslag eenpersoonskamer/hut 485,- euro (onder voorbehoud). Diverse opstapplaatsen in Nederland.

Reserveren voor 15 februari 2022
   
         
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca