Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Schotland en Shetland

   
    Maandag 4 mei t/m woensdag 13 mei 2020    

SchotlandTijdens deze 10-daagse reis naar Noordoost Schotland en de Shetland Eilanden maakt u kennis met Schotland, een gebied met karakter. Het Schotse landschap is imposant door zijn Highlands, grillige kust, mooie natuurschoon, monumenten, historie en …….schapen. U bezoekt o.a. Edinburgh, de studio van knitwear designer Di Gilpin en verschillende andere ateliers van textielkunstenaars, Falkland Palace en St Andrews. Ook een tocht door de imposante Highlands, met o.a. het stadje Pitlochry, staat op het programma.

Per nachtboot vanuit Aberdeen, reist u naar de “must” voor natuur- en zeker ook wolliefhebbers, Shetland! U maakt daar tijdens het 2-daags verblijf nader kennis met het dagelijkse leven van de eilanders o.a. door een bezoek aan een eigentijdse zg. croft , het Shetland Museum en Jamieson&Smith, de firma die wol van het eiland verwerkt tot kenmerkende yarns en de mooie St Ninian’s Bay.

Er wordt gereisd per eigen touringcar en overnacht in het Schotse Perth en het Shetlandse Lerwick. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland.

         
         
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 1375,- p.p., incl. touringcarvervoer, entreegelden, overnachting ferry IJmuiden-Newcastle v.v., 4 x hotel overnachting Perth, overnachting ferry Aberdeen-Lerwick v.v. , reisbegeleiding. Hotelverblijf en ferry overtochten zijn op basis van een twin of tweepersoonskamer/hut, incl. ontbijt En 3-gangen diner, behalve wat de overtocht IJmuiden-Newcastle betreft. Hiervoor kunt u, als u dit wilt, een dinerbuffet boeken (48,00 euro p.p.) als u deze reis reserveert. Lunches zijn niet inbegrepen. Toeslag eenpersoons kamer/hut 385,- euro. Diverse opstapplaatsen.
Reserveren voor 1 maart 2020 DEZE REIS IS HELAAS VOLGEBOEKT
   
         
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca