Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Schotland/De Hebriden

   
    Zondag 31 maart t/m dinsdag 9 april 2019    
   

SchotlandEen schitterend landschap, mooie vergezichten, schapen, vissershaventjes, arts and crafts, Keltische achtergronden, textielateliers etc………..De voor de grillige westkust van Schotland gelegen eilandengroep de Hebriden is inspirerend en indrukwekkend. Tijdens deze reis bezoekt u de katakteristieke eilanden Mull, Iona en Skye. Met op het programma ondermeer een ontvangst bij weefateliers en wolproducenten/verwerkers, o.a. Skye weavers , Ardalanish en een tartan en cashmere weverij, een kijkje in de beroemde abdij op het kleine Iona, genieten van de sfeer van weleer in een Schots kasteel en een kennismaking met art en craftmakers.

U zult merken hoe speciaal de Hebriden en hun sfeer zijn. U logeert drie nachten op Mull en drie nachten op Skye en ziet ook het bekende gebied van Glencoe. Op de terugweg maakt u een tocht door de Highlands, wordt er gepauzeerd in het mooie stadje Pitlochry en overnacht u in de Borders van Schotland in de Tweed valley, waar nog veel van de ooit bloeiende textielindustrie terug is te vinden.

U reist per touringcar vanaf diverse opstapplaatsen naar IJmuiden, waar vandaan de ferry u naar Newcastle brengt. Er wordt op zondagmiddag (31 maart) ingescheept en op maandagmorgen (9 april) bent u terug in IJmuiden en brengt de touringcar u weer naar de opstapplaats.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 1120,- euro p.p. op basis van een tweepersoons buitenhut IJmuiden-Newcastle v.v. en ontbijtbuffet, 7 x hotelovernachting op basis van een twin kamer incl. ontbijt en diner, excursies volgens programma, entreegelden, veerdienst Iona en Mull , touringcarvervoer en reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer 448,- euro. Excl. reis- en annuleringsverzekering en lunches. Extra naar keuze: dinerbuffetten aan boord ferry IJmuiden-Newcastle v.v. à 20,- euro. Reserveren voor 9 februari a.s.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca