Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Schotland/De Hebriden

   
    Donderdag 12 t/m zaterdag 21 april 2018    
   

SchotlandEen schitterend landschap, mooie vergezichten, arts and crafts, schapen, vissershaventjes, Textielateliers, Keltische achtergronden etc…….De voor de grillige westkust van Schotland gelegen eilandengroep de Hebriden is inspirerend en indrukwekkend. Tijdens deze reis bezoekt u de karakteristieke eilanden Mull, Iona en Skye. Met op het programma ondermeer een ontvangst bij weefateliers en wolproducenten/verwerkers, o.a. Skye weavers, Shilasdair en Ardalanish, een kijkje in de beroemde abdij op het kleine Iona, genieten van de sfeer van weleer in het nog steeds door de Macleod’s clan bewoonde Dunvegan Castle en een kennismaking met art en craftmakers. Ook tijdens de korte boottochten tussen de eilanden zult u merken hoe speciaal de Hebriden en hun sfeer zijn. U logeert drie nachten op Mull en drie nachten op Skye. Op de terugweg maakt u een tocht door de Highlands, wordt er gepauzeerd in het mooie stadje Pitlochry en overnacht u in de Borders van Schotland vlakbij de Tweed Valley, waar nog veel van de ooit bloeiende textielindustrie terug is te vinden.

U reist vanaf diverse opstapplaatsen per touringcar naar IJmuiden, waar vandaan de ferry ons naar Newcastle zal brengen. Er wordt op donderdagmiddag(12 april) ingescheept en op zaterdagmorgen (21 april) bent u terug in IJmuiden en brengt de touringcar u weer naar de opstapplaats.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 1085 euro p.p. op basis van een tweepersoons buitenhut IJmuiden-Newcastle v.v. en ontbijtbuffet, 7 x hotelovernachting op basis van een twin kamer incl. ontbijt en diner,excursies volgens programma, entreegelden, veerdiensten, touringcarvervoer en reisbegeleiding. Toeslag eenpersoonskamer 400 euro. Excl. reis- en annuleringsverzekering en lunches. Reserveren voor 10 februari 2018.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca