Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Schotland

   
    WEGNS COVID-19 GEANNULLEERD    
   

SchotlandTijdens deze 8-daagse reis naar Noordoost Schotland maakt u kennis met Schotland, een gebied met karakter. Het Schotse landschap is imposant door zijn Highlands, grillige kust, mooie natuurschoon, monumenten, historie en …….schapen. U bezoekt o.a. Edinburgh, de studio van knitwear designer Di Gilpin en verschillende andere ateliers van textielkunstenaars, Falkland Palace en St Andrews. Ook een tocht door de imposante Highlands, met o.a. het stadje Pitlochry en een bezoek aan het recent geopende V&A museum in Dundee, staan op het programma.

Er wordt gereisd per eigen touringcar en overnacht in het Schotse Perth. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 1095,- p.p.(onder voorbehoud), incl. touringcarvervoer, entreegelden, overnachting ferry IJmuiden-Newcastle v.v., 5 x hotel overnachting Perth,. Hotelverblijf en ferry overtochten zijn op basis van een twin of tweepersoonskamer/hut, incl. ontbijt Het 3-gangen diner iedere avond in het hotel is inbegrepen. Lunches zijn niet inbegrepen. Toeslag eenpersoons kamer/hut 315,- euro. Diverse opstapplaatsen.
   
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca