Home            Reisoverzicht            Contact en boekingen
Idébé Reisspecials    
         
   

Strikkenfestival op Fanø (Denemarken)

   
    Donderdag 20 t/m maandag 24 september 2018    
   

DenemarkenFanø is een eiland, dat voor de kust van het Deens Esbjerg ligt. Het is er zo mooi wat natuur en landschap betreft dat het behoort tot het Unesco Erfgoed. Het is een plek van rust, rijk aan lokale tradities en cultuur. Ieder jaar in september wordt er het Strikkenfestival gehouden. Strikken is Deens voor breien. Uit allerlei landen komen wol-en brei fans naar het eiland toe om er een grote variëteit aan wol en wolproducten te tonen, het festival te bezoeken, lezingen bij te wonen of te houden, workshops te doen etc.

Christel Seyfarth, de bekende ontwerpster, woont en werkt op Fanø en is initiatiefneemster van het Festival. Kwaliteit gegarandeerd! Het wordt nu voor de 13e keer georganiseeerd. Accommodatie is beperkt, daarom ligt ons Esbjergse hotel heel dicht bij het pontje dat met grote regelmaat naar de overkant vaart (12 min.) Na het ontbijtbuffet kunt u verder gedurende 3 dagen het festival bezoeken en in eigen tempo rond kijken. Een daggedeelte zal er voor u een rondrit over het eiland worden georganiseerd met stops bij de mooiste en interessantste plekjes van het eiland. Op vrijdagavond woont u een presentatie en modeshow bij incl. diner. Andere avonden kunt u op eigen gelegenheid dineren op het festival of in Esbjerg.

   
          
          
    Kosten en reisinformatie    
    Reissom: 675 euro p.p. incl. vier hotelovernachtingen op basis van een twin kamer met ontbijtbuffet, touringcar vervoer, passe partout voor drie festival dagen, een avondprogramma met presentatie,modeshow, diner en muziek, rondrit over het eiland, touringcarvervoer en reisbegeleiding. Excl. overige diners, lunches en pontkaartjes Esjberg-Fanø (3,50 per retour) Er zijn verschillende opstapplaatsen. Toeslag eenpersoonskamer 300 euro. . Reserveren voor 1 juli 2018.    
          
         
   

 

   
         
         
    idéBé reisspecials

Contact en boekingen

Wilt u op de hoogte blijven van de idéBé Textielreisspecials? Voor meer informatie en boekingen kunt u een e-mail sturen naar:   info@idebe.nl of neem contact op via onderstaande gegevens:

idéBé Reisspecials
Zuidzijde 160, 2977 AM Goudriaan
Tel. 0183 588 096   |   0626434516
E-mail info@idebe.nl

Ine de BoerIne de Boer
idéBe reisspecials
   
         
    © idéBé Reisspecials   |   info@idebe.nl  |   0183 - 588 096  |  Webdesign: Devaca